Waarom kiezen voor purehelp

De technische hulp die bij u past.

Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het functioneren van uw apparaat en van diverse programma’s zoals bijvoorbeeld Word - Excel , dit is voor ons geen probleem. Ook als u uw Computer/Laptop/Smartphone en of Tablet elders gekocht heeft. Wij helpen u op weg!

Purehelp is onstaan nadat we veel mensen hebben geholpen met computer gerelateerde vragen, en natuurlijk niet alleen computers maar zoals ook hierboven benoemd ook tablets en smartphone vragen.

Bij ons staat u als klant bovenaan en hoeven wij geen nieuwe apparaten te verkopen, dit betekent niet dat wij geen nieuwe apparatuur kunnen leveren want ook hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht.

TL

Tim Leurs

Oprichter

Naast Timlicht, een bedrijf dat zich concentreert op licht, geluid en media ben ik ook altijd met computers bezig geweest.

Vanuit mijn opleiding in de IT heb ik bij een aantal MKB bedrijven stage gelopen, en voordat ik zzp'er ben geworden was ik werkzaam als AV-ICT Technicus binnen een museum.

In mijn stage periode vond ik het altijd leuk om bij diverse klanten zowel mkb als particulier over de vloer te komen, daarom ben ik nu Purehelp gestart en niet alleen voor particulieren maar natuurlijk ook voor MKB.

Zo leveren wij bijvoorbeeld voor een aantal mkb'ers Microsoft365 en natuurlijk onderhouden we hun computer systemen ook.

 

Mij lijkt het leuk om ook met u in contact te komen.

U kunt bij ons terecht voor:

Apple

Windows

Android

Websites

Maak een afspraak

Wat onze klanten van purehulp zeggen

Super Service

Onlangs een nieuwe laptop gekocht in overleg met Purehelp. De nieuwe laptop is geheel naar wens geïnstalleerd met alle voor mij belangrijke programma’s TOP WERK

Rob Courage

Purehelp kwam als geroepen

Na wat problemen met onze iMac's waarvan er een niet meer vooruit te branden was heeft Purehelp beide Mac's weer flitsend snel gekregen. Daarnaast zoals gewenst bootcamp met Windows op een van onze Macbooks geinstalleerd zodat wij deze kunnen gebruiken voor het uitlezen van onze alarm systemen. Super service, aanwezig om 6:45 zoals afgesproken op kantoor en alles na wenst afgehandeld. Zeker aan te bevelen, zeer correct, afspraken nakomen, snelle service! Heel erg bedankt, bij ons worden voortaan de IT zaken door Purehelp uitgevoerd.

ETCG.NL

Aanrader

Nieuwe telefoon gekocht maar wist niet hoe nu verder, Purehelp heeft me geholpen om alle bestanden & contacten van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe telefoon te kopiëren. Voor Purehelp is niets teveel gevraagd, waar ik niet goed geholpen werd in de winkel is het voor Purehelp geen probleem!

Robbert jansen