Over purehelp

Waarom kiezen voor purehelp

De technische hulp die bij u past.

Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het functioneren van uw apparaat en van diverse programma’s zoals bijvoorbeeld Word - Excel , dit is voor ons geen probleem. Ook als u uw Computer/Laptop/Smartphone en of Tablet elders gekocht heeft. Wij helpen u op weg!

Purehelp is onstaan nadat we veel mensen hebben geholpen met computer gerelateerde vragen, en natuurlijk niet alleen computers maar zoals ook hierboven benoemd ook tablets en smartphone vragen.

Bij ons staat u als klant bovenaan en hoeven wij geen nieuwe apparaten te verkopen, dit betekent niet dat wij geen nieuwe apparatuur kunnen leveren want ook hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor:

Apple

Windows

Android

Websites

Maak een afspraak

Wat onze klanten van purehulp zeggen

Super Service

Onlangs een nieuwe laptop gekocht in overleg met Purehelp.
De nieuwe laptop is geheel naar wens geïnstalleerd met alle voor mij belangrijke programma’s
TOP WERK

Rob Courage

Aanrader

Nieuwe telefoon gekocht maar wist niet hoe nu verder, Purehelp heeft me geholpen om alle bestanden & contacten van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe telefoon te kopiëren. Voor Purehelp is niets teveel gevraagd, waar ik niet goed geholpen werd in de winkel is het voor Purehelp geen probleem!

Robbert jansen

Goed geholpen

Nieuwe laptop bij een mediawinkel gekocht wat voor de mensen van Purehelp geen probleem is, ze hebben me geholpen om mijn nieuwe laptop zo in te richten zoals ik gewend was van mijn oude laptop.

Sara Blijmans

24/7 Support

Wanneer problemen niet kunnen wachten.